0.00kr
0
Subtotal: 0.00kr

Du har inga produkter i varukorgen.

0.00kr
0
Subtotal: 0.00kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Integritetspolicy

1. Personuppgiftsansvarig

Enligt GDPR måste alla handlare, organisationer och företag ta ett större ansvar vad det gäller hanteringen av kunduppgifter och personuppgifter. Läs mer hos Datainspektionen.

Drinksmart är ansvarig för de personuppgifter som du lämnar till oss som kund och hur dessa behandlas av oss för att kunna administrera dina köp, men även i marknadsföringssyfte om du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Vi lämnar ej ut personuppgifter som namn, adress, mobilnummer, mailadress eller andra kunduppgifter som kan anses som en personuppgift till tredje part annat än i de fall som nämns nedan.

2. Varför tillhandahåller vi dina personuppgifter?

När du genomför ett köp i vår nätbutik lagrar vi ditt namn, adress, mailadress, telefonnummer/mobilnummer och ip-adress. Om du lägger en order via telefon eller mejl så lagrar vi även ditt personnummer/organisationsnummer för att säkerställa att betalning kommer att ske. Ovanstående uppgifter lagras hos oss i 7 år enligt gällande bokföringslag.

Din postort och land används i vår försäljningsstatistik under 60 dagar. Ärenden som hanteras av info@drinksmart.se sparas i 30 dagar, därefter raderas de automatiskt.

3. Vilka personuppgifter tillhandahåller vi?

När du genomför ett köp i vår nätbutik så använder vi oss av Klarna Bank AB som betallösning, de uppgifter (personnummer/organisationsnummer, namn, adress, mailadress, telefonnummer/mobilnummer och betalsätt) som du fyller i vid samband med att köpet slutförs skickas till Klarna Bank AB, även ursprungsinformation som t.ex. ip-adress loggas och skickas till dem.

Vi lämnar ut för- och efternamn, adress och telefonnummer/mobilnummer eller mejladress om telefonnummer/mobilnummer saknas till Unifaun, för bokning och utskrift av fraktetiketter och PostNord för att de ska kunna leverera din order.

Vi lämnar ut (om du har tackat ja till vårt nyhetsbrev) för- och efternamn samt mejladress till marknadsförings plattformen Mailchimp. Detta för att kunna göra utskick med allmän produktinformation, tillfälliga kampanjer eller rabattkoder varav vissa kampanjer är inriktade på vad du har handlat av oss tidigare. Mailchimp säljer inte vidare eller använder dina personuppgifter på något annat sätt än just för utskick av Drinksmart.

4. Vilka rättigheter har jag om mina personuppgifter?

  • Du har när som helst rätt till att raderas ur de system som är möjliga som t.ex. nyhetsbrevslistan, medans vissa system har begränsningar som t.ex. gällande bokföringslag.
  • Du har rätt till ett utdrag som visar vilka personuppgifter som vi har lagrade om just dig hos oss.
  • Du har rätt att klaga hos en tillsynsmyndighet.
  • Du har rätt att få reda på vart informationen om dina personuppgifter har kommit från om du inte har registrerat den själv.

9. Kontaktinformation

Har du frågor som rör vår integritetspolicy kontakta oss på info@drinksmart.se.

Shopping Cart